Spletna banka Dh-Osebni

 

Spletna banka za fizične osebe Dh-OsebniSpletna banka Dh-Osebni je zasnovana uporabniku prijazno, zato vam omogoča, da boste bančne storitve za vaš osebni račun in račune za katere ste pooblaščeni poslej opravljali hitro in enostavno, kar iz domače dnevne sobe.

Na enem mestu boste lahko pregledovali stanja na vaših osebnih računih in računih za katere ste pooblaščeni. Transakcije boste lahko izpisovali ali jih v obliki elektronske preglednice prenesli na svoj računalnik. Plačila boste lahko pripravljali z različnimi plačilnimi nalogi in datumi valute ter se bodo evidentirala v arhivu plačil.

Spletna banka vam je na voljo vse dni v mesecu tudi izven delovnega časa hranilnice. Ne bo vam več potrebno hoditi v hranilnico za običajna bančna opravila. Vse to boste lahko uredili z uporabo spletne banke in tako privarčevali vaš dragocen čas. Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Osebni in postanite njen zadovoljen uporabnik.

Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Osebni in se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom.


Prijava in informacije

Pomoč uporabnikom_170Obvestila
15.03.2016 | ARHIV
Dne 25. marca 2016 (Veliki petek) evropski plačilni sistem TARGET2 ne bo posloval, zato banke in hranilnice v državah Evropske unije ne bodo izvajale medbančnega plačilnega prometa. Posledično tega dne ne bodo operativni tudi domači klirinški plačilni sistemi, ki so posredno vezani na poravnavo v sistemu TARGET2; v petek, 25. marca 2016, bo možna le obdelava internih plačil v okviru posamezne poslovne ...
20.02.2016 | ARHIV
Spoštovani uporabniki, z namenom lažje prepoznave, na pobudo uporabnikov z današnjim dnem spreminjamo poimenovanje obeh spletnih bank: - Dh-Plus za fizične osebe v Dh-Osebni , naslov za pomoč uporabnikom: dh-osebni@delavska-hranilnica.si - Dh-Net za pravne osebe v Dh-Poslovni , naslov za pomoč uporabnikom: dh-poslovni@delavska-hranilnica.si Skladno s preimenovanjem smo ažurirali tudi obrazce in splošne ...
11.02.2016 | ARHIV
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na otvoritvi naše nove poslovne enote v Šoštanju na Trgu svobode 12, v petek 19.2.2016 ob 10.uri. Veselimo se srečanja z vami.
Kartica MasterCard
E-novice

Poiščite poslovalnico