Spletna banka Dh-Plus

 

Spletna banka Dh-Plus je zasnovana uporabniku prijazno, zato vam omogoča, da boste bančne storitve za vaš osebni račun in račune za katere ste pooblaščeni poslej opravljali hitro in enostavno, kar iz domače dnevne sobe.

Na enem mestu boste lahko pregledovali stanja na vaših osebnih računih in računih za katere ste pooblaščeni. Transakcije boste lahko izpisovali ali jih v obliki elektronske preglednice prenesli na svoj računalnik. Plačila boste lahko pripravljali z različnimi plačilnimi nalogi in datumi valute ter se bodo evidentirala v arhivu plačil.

Spletna banka vam je na voljo vse dni v mesecu tudi izven delovnega časa hranilnice. Ne bo vam več potrebno hoditi v hranilnico za običajna bančna opravila. Vse to boste lahko uredili z uporabo spletne banke in tako privarčevali vaš dragocen čas. Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Plus in postanite njen zadovoljen uporabnik.

Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Plus in se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom.


Prijava in informacije

Pomoč uporabnikomObvestila
02.03.2015 | ARHIV
Dne 2.3.2015 hranilnica odpira novo enoto, Podružnico Šmarje pri Jelšah. Vljudno vabljeni, da nas obiščete na Rogaški cesti 25 ter se prepričate o naši ugodni ponudbi.
03.02.2015 | ARHIV
Spoštovani! Vse imetnike Maestro in MasterCard kartic hranilnice obveščamo, da bo zaradi sprememb nastavitev na strežnikih MasterCard sistema po vsem svetu, v sredo 11.2.2015 lahko občasno prihajalo do motenj pri plačevanju s karticami hranilnice. Spremembe nastavitev so posledica dogovora Delavske hranilnice in MasterCarda za nadgraditev dosedanjega poslovnega sodelovanja, s katerim bo hranilnica ...
27.01.2015 | ARHIV
Spoštovani uporabniki! V zadnjih dneh so uporabniki slovenskih bank prejeli lažna elektronska sporočila, katerih namen je bil uporabnike speljati na ponarejeno spletno mesto spletne banke ter tako pridobiti uporabniško ime in geslo za prijavo. Elektronska sporočila so kratka in vsebujejo poziv uporabnikom, naj obiščejo spletno mesto banke npr.: Vaš račun je trenutno prekinjena. Iz varnostnih razlogov ...
Kartica MasterCard
E-novice

Poiščite poslovalnico