Delavska hranilnica je najugodnejša banka v Sloveniji

NAJUGODNEJŠA BANKA 2014 po izboru revije

Moje finance in po primerjavi 15 najpogosteje

uporabljenih storitev za fizične osebe je

DELAVSKA HRANILNICA

 

Vir: Moje finance, 17.09.2014. 


 

Otrokom in šolarjem nudimo Medvedkov račun s kartico BA Maestro, ki vzpodbuja varčevanje in izoblikovanje odnosa otrok do denarja. Študentom in dijakom pa osebni račun z brezplačno kartico BA Maestro in spletno banko Dh-Plus.


Zaposlenim in upokojencem je na voljo najugodnješi osebni račun na slovenskem trgu. Vsi dvigi na bankomatih v evroobmočju so brezplačni. Osebni račun pa poleg drugih ugodnosti prinaša še ugodnejše kreditiranje in varčevanje. Najzahtevnejšim uporabnikom priporočamo Zlati račun.

 

Prihranite več kot 150 EUR letno.  Zamenjavo banke opravite pri nas!


Obvestila
02.03.2015 | ARHIV
Dne 2.3.2015 hranilnica odpira novo enoto, Podružnico Šmarje pri Jelšah. Vljudno vabljeni, da nas obiščete na Rogaški cesti 25 ter se prepričate o naši ugodni ponudbi.
03.02.2015 | ARHIV
Spoštovani! Vse imetnike Maestro in MasterCard kartic hranilnice obveščamo, da bo zaradi sprememb nastavitev na strežnikih MasterCard sistema po vsem svetu, v sredo 11.2.2015 lahko občasno prihajalo do motenj pri plačevanju s karticami hranilnice. Spremembe nastavitev so posledica dogovora Delavske hranilnice in MasterCarda za nadgraditev dosedanjega poslovnega sodelovanja, s katerim bo hranilnica ...
27.01.2015 | ARHIV
Spoštovani uporabniki! V zadnjih dneh so uporabniki slovenskih bank prejeli lažna elektronska sporočila, katerih namen je bil uporabnike speljati na ponarejeno spletno mesto spletne banke ter tako pridobiti uporabniško ime in geslo za prijavo. Elektronska sporočila so kratka in vsebujejo poziv uporabnikom, naj obiščejo spletno mesto banke npr.: Vaš račun je trenutno prekinjena. Iz varnostnih razlogov ...
Kartica MasterCard
E-novice

Poiščite poslovalnico