Spletna banka Dh-Osebni

 

Spletna banka za fizične osebe Dh-OsebniSpletna banka Dh-Osebni je zasnovana uporabniku prijazno, zato vam omogoča, da boste bančne storitve za vaš osebni račun in račune za katere ste pooblaščeni poslej opravljali hitro in enostavno, kar iz domače dnevne sobe.

Na enem mestu boste lahko pregledovali stanja na vaših osebnih računih in računih za katere ste pooblaščeni. Transakcije boste lahko izpisovali ali jih v obliki elektronske preglednice prenesli na svoj računalnik. Plačila boste lahko pripravljali z različnimi plačilnimi nalogi in datumi valute ter se bodo evidentirala v arhivu plačil.

Spletna banka vam je na voljo vse dni v mesecu tudi izven delovnega časa hranilnice. Ne bo vam več potrebno hoditi v hranilnico za običajna bančna opravila. Vse to boste lahko uredili z uporabo spletne banke in tako privarčevali vaš dragocen čas. Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Osebni in postanite njen zadovoljen uporabnik.

Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Osebni in se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom.


Prijava in informacije

Pomoč uporabnikom_170Obvestila
02.12.2016 | ARHIV
Vse izdajatelje e-računov obveščamo, da se od 1.1.2017 dalje standard e-Slog 1.5 ne uporablja več, še naprej pa se bo uporabljal standard e-Slog 1.6 in različica 1.6.1, ki omogoča dodajanje podatkov za davčno blagajno. Za vse, ki boste po 1.1. 2017 izdali e-račun v e-Slogu 1.5. pomeni, da lahko prejemnik račun izdan v e-Slogu 1.5 zavrne. Vse o novem e-Slogu si lahko preberete na portalu GZS na povezavi ...
30.11.2016 | ARHIV
Obveščamo vas, da se spreminja Tarifa nadomestil, provizij in stroškov Delavske hranilnice d.d. Ljubljana. Nekatere spremembe, ki se večinoma nanašajo na poslovne subjekte, stopijo v veljavo 15.12.2016, tiste, ki se nanašajo na poslovanje z osebnim računom za potrošnike, pa stopijo v veljavo 10.2.2017. Spremenjeno Tarifo si lahko ogledate na tej povezavi ali v vseh poslovnih enotah hranilnice. Še naprej ...
28.11.2016 | ARHIV
V ponedeljek 28.11.2016 je hranilnica odprla novo poslovno enoto - Podružnico Ljubljana Vič. Vljudno vas vabimo, da nas obiščete v novih poslovnih prostorih na Čampovi 2, 1000 Ljubljana, ter se prepričate o naši ugodni ponudbi.
Kartica MasterCard
E-novice