Potrošniški kredit 

Znesek kredita

Ročnost kredita je lahko od 3 do 120 mesecev, če bo kredit zavarovan s hipoteko pa do 240 mesecev (nominalna obrestna mera) oz. do 360 mesecev (EURIBOR).

Tip obrestovanja

Zavarovanje

Imetnik osebnega računa z rednimi mesečnimi prilivi plače ali pokojninePodrobnejše informacije v zvezi z informativnim izračunom

Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve in zavarovanja kredita; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih. Efektivna obrestna mera je informativne narave in se lahko spremeni, če se spremeni katera koli od postavk pri izračunu.

 

Skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec, je vsota skupnega zneska kredita in skupnih stroškov kredita, vključno z obrestmi, provizijami, davki in drugimi vrstami pristojbin, ki jih mora kreditojemalec plačati v zvezi s kreditno pogodbo in so hranilnici znani. V skupne stroške kredita se ne vštevajo notarski stroški in zavarovalne premije za zavarovanje blaga, katerega nakup se financira s kreditom.

 

Stroški notarskih storitev se obračunajo v skladu z notarsko tarifo, pri čemer kreditojemalec stroške neposredno plača notarju po opravljenih notarskih storitvah.

 

AKCIJA: imetniki osebnega računa v DH z rednimi mesečnimi prilivi plače ali pokojnine imajo 50 % nižje stroške odobritve za kredite do 60 mesecev.

 

Glede na vaše preteklo in sedanje poslovanje z Delavsko hranilnico je ponudba za vas lahko še ugodnejša. Zato vas vabimo, da se oglasite v najbližji Podružnici, kjer bomo kreditne pogoje in vrsto zavarovanja oblikovali skupaj z vami.


Obvestila
16.3.2017 | ARHIV

Objavljeni so novi Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev preko poslovnega računa. Ključna sprememba je možnost izdaje UPN obrazcev s QR kodo. Vse spremembe so barvno označene.
Poleg Splošnih pogojev so objavljena tudi Pravila o izdajanju obrazca univerzalni plačilni nalog (UPN) , ki so postala del Splošnih pogojev. &l ...

13.3.2017 | ARHIV
Od 20.marca 2017 bomo začeli izdajati brezstične kartice za vse potrošnike . Nova tehnologija bo vključena na vseh novih in obnovljenih Maestro in Mastercard karticah . V kolikor ne želite brezstične kartice vam bomo še naprej omogočali uporabo Maestro stične kartice. Prosimo, da preverite veljavnost na kartici in nam tri mesece pred potekom veljavnosti vaše obstoječe kartice le to sporočite preko ...
3.3.2017 | ARHIV
Delavska hranilnica d.d. Ljubljana kot izjemno uspešna, dinamična in hitro rastoča bančna institucija razpisuje delovno mesto VODJA KADROVSKE SLUŽBE (m/ž) Več na: Razpis - Vodja kadrovske službe
Dodatne informacije

Izračun je informativne narave. Za več informacij vas vabimo, da nas obiščete v eni izmed naših poslovalnic.

E-novice