prodaja

Poslovni prostor-lokal

Podravska, Maribor

Naslov: Gosposka ulica 24, 2000 Maribor

Leto izgradnje: 1855

Velikost: 36,60 m2


Cena: 55.000,00 €


Ogled zemljevida Prenesi:

MARIBOR-CENTER; nepremičnina v naravi predstavlja poslovni prostor - trgovski lokal v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe z vhodom iz ulice, neto tlorisne površine 36,60 m2. Poslovni prostor obsega glavni prostor ter zaledni del z ločenimi sanitarnimi prostori.

 

Nepremičnina se nahaja na Gosposki ulici, v neposredni bližini Grajskega in Glavnega trga ter središča mesta. Lokacija je dobro prepoznavna, zelo frekventna in enostavno dostopna, hkrati je od priključka na vzhodno mariborsko obvoznico oddaljena le cca 3 km oz. 10 min vožnje.

 

Poslovno-stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1855 ter ima pet etaž. V objektu so 4 stanovanjske enote in 2 poslovna prostora. V okolici so locirani hoteli, banke, pošta, zavarovalnice, postaja LPP, sodišča, parkirna hiša, itd.

 

Ogrevanje poslovnega prostora poteka preko električnih radiatorjev. Hlajenje poslovnega prostora s pomočjo split klimatske naprave.

 

Dostop do nepremičnine je možen z vozili in peš iz javne asfaltirane ceste. Parkiranje je urejeno v označenih zunanjih parkirnih mestih v neposredni bližini.


Nazaj