Koper

Zeleni Park 2

O ZELENEM PARKU 2

Poslovno stanovanjski objekt »Zeleni park 2« se nahaja v osrčju mesta Koper, le streljaj od mestnega središča in mestne plaže. Stanovanja odlikujejo nadstandardni materiali in pa velike terase, s katerih se razprostira čudovit pogled ali na Tržaški zaliv, mestno središče ali pa zaledje mesta Koper.

Objekt Zeleni park 2 je sestavljen iz 67 nadstandardnih stanovanj in 16 poslovnih prostorov. Razdeljen je na osem etaž: tri etaže v kleti obsegajo parkirne površine za stanovalce ter poslovne prostore in večje tehnične površine. V pritličju objekta in v 1. nadstropju se nahajajo trgovski in gostinski lokali ter večji tehnični prostori. Zadnje tri etaže so namenjene stanovanjskim enotam.

ATRAKTIVNA LOKACIJA

Poslovno stanovanjski objekt Zeleni park 2 leži med Pristaniško ulico  ter Cesto Zore Perello Godina v Kopru. V najlepšem mestu na obali, s pridihom sonca, morja in nasmejanih ljudi. Zeleni Park 2 se lahko pohvali z izjemno atraktivno lokacijo, ob samem središču mestnega jedra ter bližino znamenite koprske promenade ob morju.

 

 

Ne zamudite izjemne priložnosti

+386 70 917 141 prodaja@zelenipark2.si
https://www.zelenipark2.si/
Nazaj na ostalo ponudbo