Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Obvestila

Napoved spremembe Splošnih pogojev za pravne osebe

26. 11. 2020

Spoštovane stranke,

 

obveščamo vas, da spreminjamo Splošne pogoje poslovanja s poslovno kartico Mastercard za pravne osebe in Splošne pogoje za opravljanje plačilnih storitev preko poslovnega računa.

 

Spremembe Splošnih pogojev poslovanja s poslovno kartico Mastercard za pravne osebe so posledica uvajanja novega načina dvofaktorske avtentikacije stranke pri potrjevanju spletnih kartičnih nakupov. Pri tem so bile opravljene tudi obsežne redakcijske spremembe pogojev in uskladitev z veljavnimi predpisi in obstoječo prakso pri poslovanju s kartico, zato vas prijazno prosimo, da se z vsebino pogojev v celoti seznanite.

 

Spremenjeni Splošni pogoji poslovanja s poslovno kartico Mastercard za pravne osebe pričnejo veljati 15. 12. 2020, v delu, ki se nanaša na potrjevanje kartičnih spletnih nakupov z mobilno aplikacijo in biometričnimi podatki pa zaradi uskladitve z veljavnimi predpisi pričnejo veljati z objavo (26. 11. 2020).

 

Prav tako so zaradi uvajanja novega načina dvofaktorske avtentikacije stranke pri potrjevanju spletnih kartičnih nakupov spremenjeni Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev preko poslovnega računa, ki stopajo v veljavo 15. 12. 2020, v delu, ki se nanaša na potrjevanje kartičnih spletnih nakupov z mobilno aplikacijo in biometričnimi podatki pa zaradi uskladitve z veljavnimi predpisi pričnejo veljati z objavo (26. 11. 2020).

 

Splošni pogoji poslovanja s poslovno kartico Mastercard za pravne osebe

Splošni pogoji za opravljanje plačilnih storitev preko poslovnega računa

 

KONTAKT