Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Obvestila

Obvestilo o spremembi Splošnih pogojev za vodenje transakcijskega računa in opravljanje plačilnih storitev

07. 10. 2020

 

Spoštovani,

 

obveščamo vas o spremembi Splošnih pogojev za vodenje transakcijskega računa in opravljanje plačilnih storitev za potrošnike.

 

Spremembe so posledica uvedbe nove možnosti obveščanja komitentov preko varnega spletnega portala DH-Obvestila in drugih sprememb obveščanja, uvedbe nove storitve takojšnjih plačil, sprememb načina dvofaktorske avtentikacije komitenta pri oddaji elektronskega plačilnega naloge ter novega načina potrjevanja spletnih kartičnih nakupov, sprememb pogojev storitve trajni nalog, uvedbe storitve izrednega limita z avtomatskim podaljševanjem in možnostjo redukcije, definiranja posledic ne-obveščanja o spremembah ali posredovanja ne-točnih podatkov s strani komitenta, definiranja ravnanja hranilnice v primeru smrti komitenta ter sprememb v zvezi z reševanjem sporov oziroma pritožbenim postopkom.

 

Ker navedeno predstavlja zgolj povzetek bistvenih sprememb Splošnih pogojev vas pozivamo, da se v vsakem primeru seznanite s celotno vsebino nove različice Splošnih pogojev, ki jo lahko najdete v priponki.

 

Spremenjeni Splošni pogoji pričnejo veljati 7. 12. 2020, v delu, ki se nanaša na potrjevanje kartičnih spletnih nakupov z mobilno aplikacijo in biometričnimi podatki pa zaradi uskladitve z veljavnimi predpisi pričnejo veljati z objavo.

 

Splošni pogoji za vodenje transakcijskega računa

 

 

KONTAKT