Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Obvestila

POMEMBNO: Nadgradnja mobilne banke DH Mobilni

10. 03. 2021

 

Spoštovani uporabniki mobilne banke,

 

obveščamo vas, da bo po 17.3.2021 na voljo nova verzija mobilne banke DH Mobilni. Objava nove aplikacije v trgovinah Google Play in App Store bo potekala postopoma, verzijo za posodobitev lahko pričakujete od 17.3.2021 do 7.4.2021.

 

Posodobljena mobilna banka prinaša naslednji pomembni novosti:

 

  • Prijava z Rekono uporabniškim računom

Prva prijava z Rekono uporabniškim računom bo za uporabo mobilne banke obvezna in nadomešča obstoječi postopek aktivacije. Vsak naslednji vstop pa boste še vedno lahko opravili enostavno kot do sedaj, z vnosom gesla ali na osnovi biometričnega elementa, kar si nastavite v mobilni banki.

Rekono uporabniški račun je mogoče ustvariti brez obiska poslovalnice hranilnice, po nadgradnji mobilne banke DH Mobilni takoj ob vstopu v aplikacijo. Sicer pa je Rekono uporabniški račun že danes možno uporabiti pri aktivaciji oziroma vstopu v vse aplikacije hranilnice, torej tudi pri spletni banki DH Osebni in DH Poslovni ter mobilni denarnici DH Denarnik. Vsi uporabniki mobilne banke tako lahko uporabljate vse aplikacije hranilnice z novim in enotnim načinom prijave oziroma aktivacije, tudi spletno banko brez uporabe digitalnega certifikata.

 

  • Izvajanje takojšnjih plačil

Takojšnje plačilo je domača plačilna transakcija, ki jo je odslej mogoče izvesti tudi preko spletne in mobilne banke. Takojšnje plačilo se izvrši v nekaj sekundah, vsak dan v tednu, ne glede na uro, na račun fizične ali pravne osebe. Gre za eno izmed funkcionalnosti, ki ste jo stranke velikokrat izpostavile kot pomembno, zato smo prepričani, da bo dobrodošla novost v mobilni banki.

 

Ker je ob nadgradnji mobilne banke DH Mobilni za vstop potreben Rekono uporabniški račun, si boste le-tega ustvarili ob vstopu v posodobljeno verzijo mobilne banke, lahko pa to storite že danes. S tem namenom boste na svoj elektronski naslov prejeli povabilo k registraciji Rekono uporabniškega računa z navodili. Vabimo vas, da si čim prej ustvarite svoj Rekono uporabniški račun in si tako zagotovite vse prednosti, ki jih ta ponuja.

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na elektronskem naslovu ... ali na tel. št. 01 3000 200.

 

Prijazen pozdrav, DH

KONTAKT