Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Obvestila

Sprememba Splošnih pogojev uporabe spletne banke Dh-Poslovni

02. 02. 2021

 

Spoštovani,

 

Delavska hranilnica bo v drugi polovici februarja predstavila novo različico spletne banke za pravne osebe Dh-Poslovni. Glavne spremembe so prenovljena grafična podoba in sprememba uporabniške izkušnje, medtem ko ključne funkcionalnosti ostajajo enake.

 

Ena izmed novosti, ki jo uvajamo z novo različico, je prijava z Rekono uporabniškim računom. Ta bo postopoma nadomestil obstoječe postopke registracije oziroma prijave in bo služil kot način identifikacije pri dostopu do spletne banke Dh-Poslovni, kot tudi do drugih spletnih ali mobilnih aplikacij hranilnice. Prednost te prijavne metode je, da za uporabo spletne banke kvalificiran digitalni certifikat ne bo več potreben, uporabniški račun pa je mogoče ustvariti neodvisno in brez obiska poslovalnice hranilnice.

 

Novosti so nujne in dobrodošle, prehod nanje pa je običajno težji. Zato bo za nemoteno uporabo storitev na voljo nekajmesečno prehodno obdobje, ko bosta vzporedno delovali tako obstoječa kot nova različica spletne banke, v obe pa se bo mogoče prijaviti na enak način kot ste bili vajeni do sedaj. O vseh aktivnostih v povezavi s predstavitvijo nove različice spletne banke vas bomo tekoče obveščali.

 

Z novo različico se spreminjajo tudi Splošni pogoji uporabe spletne banke Dh-Poslovni, ki so na voljo tudi na spletni strani hranilnice https://www.delavska-hranilnica.si/o-hranilnici/obrazci.

 

Prijazen pozdrav,

 

DH d.d.

KONTAKT