Najugodnejša banka za fizične osebe že osmo leto zapored.
Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Stanovanjski kredit

Izberite enostavno pravi stanovanjski kredit. Klik za več informacij.

Informacije o kreditu

Podrobnejše informacije v zvezi z informativnim izračunom

Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita.

 

To je:

  • skupnega zneska kredita,
  • roka črpanja,
  • roka vračila,
  • števila mesečnih obveznosti,
  • obrestne mere,
  • stroškov odobritve,
  • zavarovanja kredita.

 

Več o stroških odobritve, odplačilnih dobah in kaj je dobro vedeti o obrestnih merah boste našli na predstavitveni strani stanovanjski kredit.

 

Njen izračun je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih.

 

Efektivna obrestna mera je informativne narave in se lahko spremeni, če se spremeni katera koli od postavk pri izračunu.

 

Skupni znesek kreditojemalca 

Skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec, je vsota skupnega zneska kredita in skupnih stroškov kredita, vključno z obrestmi, provizijami, davki in drugimi vrstami pristojbin, ki jih mora kreditojemalec plačati v zvezi s kreditno pogodbo in so hranilnici znani.

 

V skupne stroške kredita se ne vštevajo notarski stroški in zavarovalne premije za zavarovanje blaga, katerega nakup se financira s kreditom.

 

Stroški notarskih storitev

Stroški notarskih storitev se obračunajo v skladu z notarsko tarifo, pri čemer kreditojemalec stroške neposredno plača notarju po opravljenih notarskih storitvah.

 

Vabimo vas, da se oglasite v najbližji poslovni enoti, kjer bomo kreditne pogoje in vrsto zavarovanja oblikovali skupaj z vami.