Najugodnejša banka za fizične osebe že osmo leto zapored.
Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram
Osebne finance

Nakup na obroke z Mastercard kartico za fizične osebe 

Kdo in kako?

Storitev lahko uporabljajo novi in obstoječi imetnike kartice MasterCard z odloženim plačilom za fizične osebe. Pogoj za delovanje storitve je, da ima imetnik vklopljeno storitev SMS obveščanja (0,50 EUR/mesec). Po plačilu s kartico prejmete SMS sporočilo na svoj mobilni telefon z navodilom za nakup na obroke. Nanjo odgovorite s povratnim sporočilom SMS, pri tem pa sami izberete, v koliko obrokih želite poravnati nakup.

 

Kje?

Nakup na obroke je mogoč na večini prodajnih mest doma, po svetu in na spletu z oznako MASTERCARD. Ni pa mogoč na prodajnih mestih, ki so zelo rizična (igralnice itd.) ter na bankomatih (dvig gotovine).

 

Dodatna dokumentacija

Plačevanje je preprosto, saj ni vezano na odgovore s posameznim trgovcem in zanj ni potrebna dodatna dokumentacija.

 

Višina nakupa

Nakup se lahko opravi na 2-12 enakih obrokov, v višini prostega odobrenega limita na kartici MasterCard, vendar v najvišjem skupnem znesku 2.000 EUR. Najnižji znesek obroka ni določen. Nakup na obroke je mogoč višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico hranilnica za celotni znesek nakupa zmanjša razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo hranilnica za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici.

 

Stroški

Nakup na obroke je brez dodatnih stroškov in obresti!

 

Kako plačujem na obroke pri nakupu s plačilno kartico Mastercard?

  • Takoj po nakupu na svoj mobilni telefon imetnik prejme obvestilo o nakupu z navodilom, kako lahko nakup razdeli na 2-12 obrokov, 
  • Če želi imetnik nakup razdeliti na obroke mora v roku 30 minut od nakupa odgovoriti na prejeto SMS sporočilo tako, da napiše: DH XX YY.,
  • Pri čemer je XX število obrokov, YY pa kontrolna številka s prvega SMS obvestila,
  • Po posredovanem sporočilu prejme potrditveni SMS, da je bilo sporočilo uspešno dostavljeno.