Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Rekono račun

Kaj je Rekono uporabniški račun?

Uporabniški račun Rekono je rešitev za zanesljivo preverjanje vaše identitete ter za varno dostopanje do vseh aplikacij Delavske hranilnice, kjerkoli in kadarkoli.

Kaj omogoča Rekono račun?

Rekono račun uporabnikom bančnih aplikacij hranilnice omogoča varno, enostavno in enotno identifikacijo pri registraciji in vstopu v spletno banko DH Osebni in DH Poslovni, mobilno banko DH Mobilni in mobilno denarnico DH Denarnik.

 

Njegove ključne prednosti so:

  • enotna identifikacija pri registraciji in vstopu v vse bančne aplikacije hranilnice, kar pomeni, da se lahko z enim uporabniškim računom registrirate oziroma vstopate v spletno banko, mobilno banko in mobilno denarnico ter tako brez težav izkoristite prednosti vseh aplikacij pri vodenju oz. upravljanju vaših financ,
  • do spletne banke lahko dostopate s praktično katerekoli naprave, saj z Rekono računom uporaba digitalnega certifikata ni več potrebna,
  • Rekono račun lahko uporabljate tudi pri drugih ponudnikih storitev (poštne storitve, distribucija električne energije, zavarovalništvo….),
  • na osnovi Rekono računa bo v prihodnje možno tudi oddaljeno podpisovanje dokumentov, kar pomeni, da boste vedno več poslov s hranilnico lahko opravili brez obiska poslovalnice.

 

Katere aplikacije hranilnice podpirajo identifikacijo z Rekono računom?

Rekono uporabniški račun lahko uporabljate za vstop v spletno banko DH Osebni in DH Poslovni, mobilno banko DH Mobilni in mobilno denarnico DH Denarnik.  

 

Kako lahko ustvarim Rekono račun?

Rekono račun lahko ustvarite:

 

 

POMEMBNO: V postopku kreiranja vašega Rekono računa v aplikacijah DH Mobilni ali DH Denarnik boste povabljeni, da vpišete zadnjih 6 številk PAN številke vaše kartice in PIN številko, ki pripada tej kartici. Postopku lahko zaupate (ne Delavska hranilnica ne njen partner Rekono si PAN in PIN številke ne zapomni oz. ne zapisuje), v primeru dodatnih vprašanj ali dilem smo vam na voljo na tel. št. 01 3000 200 ali na naslovu ....

 

 

Kje najdem PAN številko na kartici?

Kartica Maestro -
zadnja stran

zadnja stran

Kartica Debit Mastercard - sprednja stran

sprednja stran

Kartica Credit Mastercard - sprednja stran

sprednja stran

 

 

Zakaj lahko zaupam Rekono računu?

Gre za univerzalno, varno, zakonsko skladno rešitev, ki je enostavna za uporabo, nudi odlično uporabniško izkušnjo in je za končnega uporabnika storitve tudi povsem brezplačna. Omogoča enoten način vstopa v DH Osebni, DH Mobilni in DH Denarnik, v prihodnje pa boste uporabniki Delavske hranilnice svoj Rekono račun lahko uporabili tudi za digitalno poslovanje s hranilnico. 

 

Rešitev Rekono je bila razvita v sodelovanju z zaupanja vrednimi partnerji in vrhunskimi strokovnjaki na tem področju. Rekono ima status kvalificiranega ponudnika storitev zaupanja in je uvrščen tako na nacionalni kot na EU seznam ponudnikov kvalificiranih storitev zaupanja, kamor so po izvedenih strogih akreditacijskih postopkih uvrščene zgolj storitve zaupanja tistih ponudnikov, ki dosegajo najvišje standarde poslovanja v skladu z veljavno zakonodajo (https://webgate.ec.europa.eu/tl-browser/#/tl/SI).

 

Podjetje Rekono, ki skrbi za delovanje sistema, ima za svoje IT-storitve vzpostavljen sistem upravljanja storitev, ki je certificiran po standardu ISO 20000, sistem vodenja varovanja informacij, ki je certificiran po standardu ISO 27001 ter sistem vodenja kakovosti, ki je certificiran po standardu ISO 9001. 

 

Več o Rekono rešitvi si lahko preberete na spletni strani www.rekono.si.

KONTAKT