Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Potrjevanje spletnih plačil

Vaša kartična spletna plačila v skladu z novimi standardi ščiti DH Denarnik

 

V Delavski hranilnici sledimo sodobnim trendom in zahtevam na področju kartičnega spletnega plačevanja. V skladu z novimi standardi vam zagotavljamo enostavno in varno potrjevanje plačil pri kartičnih spletnih nakupih v mobilni denarnici DH Denarnik.

 

DH Denarnik nadomešča do sedaj veljavno potrjevanje z SMS OTP geslom za enkratno uporabo, pri čemer bo uporaba SMS OTP gesla možna le še v posameznih primerih.

 

Mobilna denarnica DH Denarnik vam omogoča uporabo močne avtentikacije, ki vključuje tudi biometrijo. Svoja kartična spletna plačila tako lahko potrdite s

prstnim odtisom ali prepoznavo obraza. Dodatno varnost pri plačilu s kartico Mastercard zagotavlja tehnologija Mastercard Identity CheckTM.

 

Postopek potrditve kartičnega spletnega plačila v DH Denarniku je enostaven:

 

  • Na spletni strani izbranega ponudnika potrdite spletni nakup s kartico Mastercard.
  • Na svoj mobilni telefon prejmete obvestilo – zahtevek za potrditev.
  • PAZITE! Obvestila ne boste prejeli, če telefon ni priključen na internetno omrežje.
  • Po prejemu preko sporočila oziroma direktno vstopite v DH Denarnik, kjer se vam prikaže potrditveni zaslon.
  • S klikom na gumb Potrdi potrdite spletni nakup, ki ste ga opravili s kartico. 
  

 

Še nimate mobilne denarnice DH Denarnik? Naložite si jo v trgovinah Google Play Store ali App Store. 

 

Prenos Google Play Prenos iOS App Store

 

INFORMACIJE IN NAVODILA ZA NAMESTITEV IN REGISTRACIJO APLIKACIJE DH DENARNIK

 

 

Nimate pametnega telefona ali ne morete uporabljati mobilne denarnice DH Denarnik?

Uporabniki, ki nimate pametnih telefonov ali v mobilni napravi ne želite uporabljati mobilnih aplikacij lahko za potrjevanje spletnih nakupov uporabljate alternativno rešitev Rekono SMS OTP. 

 

Kako aktiviram Rekono SMS OTP:

1. Na spletni strani rekono.si opravite registracijo računa Rekono. Za registracijo računa Rekono potrebujete svoj elektronski naslov in številko mobilnega telefona. Ta mora biti enaka številki, ki je navedena v evidenci hranilnice.

2. Nastavite osebno geslo, ki ga boste uporabljali pri potrjevanju spletnih plačil in povežite svoje kartice Delavske hranilnice z Rekono uporabniškim računom.

 

Več v navodilih

 

> Prikaži

 

 

Uporabniki pametnih telefonov, ki ne morete dostopati do mobilne denarnice Dh Denarnik lahko potrjevanje spletnih nakupov opravljate v okviru storitev Rekono z uporabo mobilne aplikacije Rekono OnePass, ki je na voljo tudi za mobilne naprave Huawei.

 

Kako aktiviram Rekono OnePass:

  1. Namestite mobilno aplikacijo na svoj mobilni telefon.
  2. Registrirajte napravo v računu Rekono.
  3. V mobilni aplikaciji povežite svoje kartice Delavske hranilnice z Rekono uporabniškim računom.

 

Več v navodilih:

 

 

Postopek aktiviranja potrjevanja spletnih nakupov v mobilni aplikaciji Rekono OnePass izvedete z uporabo PAN številke ene od vaših kartic, izdanih pri Delavski hranilnici, in vnosom številke PIN, veljavne za to kartico.

 

Potrjevanje spletnih nakupov se nato izvaja na podlagi potisnega sporočila, ki ga prejmete v svojo mobilno napravo, nanj kliknete in vstopite v aplikacijo Rekono OnePass. Po vstopu v aplikacijo se vam prikažejo vsi podatki o spletnih transakciji, ki je predmet potrditve. Zahtevek za potrditev spletnega plačila lahko potrdite ali zavrnete. Zahtevek za potrditev je časovno omejen na 5 min. V primeru, da plačila v tem času ne potrdite, boste morali spletni nakup opraviti znova.

 

Za uporabo Rekono uporabniškega računa veljajo Splošni pogoji uporabe storitve Rekono, ki jih je potrebno pred kreiranjem Rekono uporabniškega računa sprejeti.

 

> Prikaži

 

KONTAKT