Najugodnejša banka za fizične osebe že osmo leto zapored.
Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram
Osebne finance

Spletna banka Dh-Osebni

Spletna banka Dh-Osebni je zasnovana uporabniku prijazno, zato vam omogoča, da boste bančne storitve za vaš osebni račun in račune za katere ste pooblaščeni, poslej opravljali hitro in enostavno, kar iz domače dnevne sobe.

 

Na enem mestu boste lahko pregledovali stanja na vaših osebnih računih in računih, za katere ste pooblaščeni. Transakcije boste lahko izpisovali ali jih v obliki elektronske preglednice prenesli na svoj računalnik.

 

Plačila boste lahko pripravljali z različnimi plačilnimi nalogi in datumi valute ter se bodo evidentirala v arhivu plačil.

 

Spletna banka omogoča tudi prejemanje e-računov in SDD nalogov (sepa direktne obremenitve), sklepanje depozitov, pregledovanje varčevanj, omogoča tudi menjavo tujih valut, odpiranje in urejanje trajnih nalogov, pregled kartic Mastercard ter pregled kreditov.

 

Za bolj varno poslovanje si lahko omogočite SMS ali e-mail obveščanje o prilivih, odlivih, obdelanih nalogih, avtomatsko obveščanje o stanju na računu, obvestilo o poteku limita, depozita, o prejetih e-računih, SDD nalogih ter o uspešnem in neuspešnem vstopu v spletno banko. 

Spletna banka vam je na voljo vse dni v mesecu tudi izven delovnega časa hranilnice. Ne bo vam več potrebno hoditi v hranilnico za običajna bančna opravila.

 

V spletni banki pridobite tudi aktivacijski ključ za aktivacijo mobilne banke Dh-Mobilni, ki so jo namestite na mobilni telefon ali tablični računalnik.

 

Spletna banka vam prihrani dragocen čas

Vse to boste lahko uredili z uporabo spletne banke in tako privarčevali vaš dragocen čas. Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Osebni in postanite njen zadovoljen uporabnik.

Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Osebni in se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom.


Prijava in informacije

 

              VSTOP

vstop osebni

Kontaktni center