Najugodnejša banka za fizične osebe že osmo leto zapored.
Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram
Osebne finance

Varnost in dostop spletne banke DH Osebni

Spletna banka DH Osebni ima vgrajene najsodobnejše varnostne mehanizme. Za varno uporabo spletne banke se uporablja kvalificirano digitalno potrdilo, ki zagotavlja zaupnost in celovitost podatkov ter omogoča elektronsko podpisovanje.

 

Za vas smo pripravili tri načine pristopa k varovanju z digitalnim potrdilom:

 

a) Standardno digitalno potrdilo POŠTA®CA
To je standardni način, ki omogoča varno poslovanje s spletno banko. Po elektronski pošti od Pošte Slovenije prejmete referenčno številko ter prek navadne pošte še akitvacijsko kodo za prevzem digitalnega potrila. Skladno z navodili izdajatelja prevzamete in hranite svoje digitalno potrdilo POŠTA®CA na disku ter ga namestite v vaš spletni brskalnik. Poslovanje s spletno banko bo varno, če boste skrbeli za varnost gesel.

 

b) Standardno digitalno potrdilo POŠTA®CA na pametnem USB ključku Gemalto
V drugem načinu boste prejeli digitalno potrdilo POŠTA®CA na pametnem USB ključku Gemalto ter geslo (PIN) za USB ključek, zato je stopnja varnosti še višja. Za uporabo digitalnega potrdila na pametnem ključku na računalniku, ki ima nameščene najnovejše popravke, je namestitev gonilnikov samodejna.

 

c) Obstoječe digitalno potrdilo
V kolikor že imate kvalificirano digitalno potrdilo POŠTA®CA, SIGEN-CA, ACNLB ali HALCOM, vam omogočamo, da ga uporabljate za poslovanje s spletno banko DH Osebni.

 

Hranilnica priporoča, da za večjo varnost uporabljate digitalno potrdilo, ki je shranjeno na pametnem USB ključku ali kartici! USB ključek z digitalnim potrdilom POŠTA®CA za fizične osebe lahko naročite tudi pri nas - za komitente hranilnice samo 30 EUR.

 

Dodatno vas vabimo, da obiščete spletno stran Varni na internetu, kjer vam še posebej priporočamo, da se seznanite z informacijami o varnem spletnem bančništvu.


 

 Poslujte še bolj varno!

Varnostni USB ključek z digitalnim potrdilom za fizične osebe POŠTA®CA.
Velja 5 let.

Varnostni USB ključek gemalto