Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Varno poslovanje

Za varnost naših financ lahko največ naredimo sami. Zato je zelo pomembno, da znamo potencialno prevaro prepoznati in nanjo ustrezno odreagirati.

 

Opozarjamo vas, da zaznavamo različne primere poskusov zlorab.

 

  • Pojavlja se zlonamerna elektronska pošta v imenu Delavske hranilnice, ki se pošilja z lažnih elektronskih naslovov in vsebuje logotip DH. Vsebina sporočil je različna, vsa pa vsebujejo povezavo, ki vodi do lažnega obrazca za vnos podatkov Rekono računa.
  • Aktualne so investicijske prevare. V okviru teh vam neznanci obljubljajo nadpovprečne donose ali vam želijo nakazati že zaslužen znesek, pri tem pa želijo od vas podatke za dostop do spletne ali mobilne banke ter namestitev programov (AnyDesk, Teamviewer, ipd.) za oddaljen odstop do vašega računalnika ali telefona.

 

Ker želimo, da ste naše stranke s tveganji seznanjene in poučene, na tej strani objavljamo povzetek znanih primerov spletnih prevar, ki se pogosto pojavljajo, skupaj z osnovnimi varnostnimi ukrepi, ki vam pomagajo pri njihovi zaznavi ter ustreznem ravnanju.

  

Priporočamo vam tudi, da redno spremljate spletni strani SI-Cert in Varni na internetu, kjer so vam na voljo vse informacije ter nasveti za večjo varnost vaših financ.  

Varni v digitalnem svetu

Več

Spletni mali oglasi – lažni kupci in prodajalci

Več

Lažna podpora in obvestila DH

Več

Klici Microsoftove ali druge tehnične podpore

Več

Investicijske prevare

Več

Ljubezenske prevare

Več

Pazljivo pri razkrivanju podatkov

Več
KONTAKT