Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Spletna banka Dh-Poslovni

Spletna banka Dh-Poslovni

Plačilne naloge v papirni obliki je zamenjal elektronski nalog. Naša spletna banka za pravne osebe Dh-Poslovni vam omogoča varno, enostavno in hitro plačevanje računov. Odprite transakcijski račun v naši hranilnici - vse ostalo bomo za vas storili mi.

Na enem mestu boste lahko pregledovali stanje na vašem transakcijskem računu, izpisovali transakcije, jih v obliki izpiskov prenašali na vaš računalnik ali enostavno izvrševali plačila po nastavljenih prioritetah.

Spletna banka omogoča pošiljanje e-računov in SDD nalogov, omogoča tudi menjavo tujih valut, odpiranje in urejanje trajnih nalogov, pregled kartic Mastercard ter pregled kreditov. Omogočite si lahko SMS ali e-mail obveščanje o prilivih, odlivih, obdelanih nalogih, avtomatsko obveščanje o stanju na računu, obvestilo o poteku limita, depozita, o prejetih e-računih, SDD nalogih ter o uspešnem in neuspešnem vstopu v spletno banko.

Spletna banka vam je na voljo vse dni v mesecu, tudi izven delovnega časa hranilnice. Ne izgubljajte časa v vrstah, pričnite z uporabo spletne banke Dh-Poslovni in tako boste privarčevali vaš dragocen čas.

Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke Dh-Poslovni in se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom.

Prijava in informacije

 

              VSTOP

vstop poslovni

Kontaktni center

 

KONTAKT