Miklošičeva 5
LJUBLJANA
1000
Slovenija
info@delavska-hranilnica.si
Facebook Google+ Twitter Instagram

Spletna banka DH Poslovni

Spletna banka DH Poslovni

Plačilne naloge v papirni obliki je zamenjal elektronski nalog. Naša spletna banka za pravne osebe DH Poslovni vam omogoča varno, enostavno in hitro plačevanje računov. Odprite transakcijski račun v naši hranilnici - vse ostalo bomo za vas storili mi.

Na enem mestu boste lahko pregledovali stanje na vašem transakcijskem računu, izpisovali transakcije, jih v obliki izpiskov prenašali na vaš računalnik ali enostavno izvrševali plačila po nastavljenih prioritetah.

Spletna banka omogoča pošiljanje e-računov in SDD nalogov, omogoča tudi menjavo tujih valut, odpiranje in urejanje trajnih nalogov, pregled kartic Mastercard ter pregled kreditov. Omogočite si lahko SMS ali e-mail obveščanje o prilivih, odlivih, obdelanih nalogih, avtomatsko obveščanje o stanju na računu, obvestilo o poteku limita, depozita, o prejetih e-računih, SDD nalogih ter o uspešnem in neuspešnem vstopu v spletno banko.

Spletna banka vam je na voljo vse dni v mesecu, tudi izven delovnega časa hranilnice. Ne izgubljajte časa v vrstah, pričnite z uporabo spletne banke DH Poslovni in tako boste privarčevali vaš dragocen čas.

Izpolnite vlogo za uporabo spletne banke DH Poslovni in se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom.

Prijava in informacije

 

              VSTOP

vstop poslovni

Kontaktni center

 

KONTAKT